Powered By Blogger

sábado, 31 de julio de 2010

impresii

NU pot dormi! primul somn "normal"nu prea a functionat,intotdeauna aceeasi situatie cand lucrez in tura de noapte(18:00 - 06:00)si apoi incerc sa ma adaptez la viata normala.
Sunt in hotel si desi dormeam, in jur de 02:25 am auzit zgomote, tipete pe coridor. e iritant.

Impresii dupa o tura lunga de lucru pe Galaxy3?
In primul rand a fost destul de lucru cand se fora, eram super obosita dupa 12 ore de alergat dupa probe, noroc ca am avut sauna si pe prietena mea Delia acolo. Am cunoscut oameni si m-am vazut cu cunostinte vechii de pe Galaxy2. Am avut si momente placute si mai putin placute.
Am castigat STop Card of the Week pt o buna observatie de securitate(HSE) si am primit un vaucher de 10lire, pe care planuiesc sa il consum in aeroport in Aberdeen.
M-am enervat ca am fost fluierata pe deck de niste tipi, am facut iarasi stop card, si spre surprinderea mea, RSTC-ul l-a citit si a venit sa ma intrebe ce s-a intamplat. Apoi tipul acela a venit sa isi ceara scuze..
Mancarea a fost execrabila, sunt satula de paste si pizza(doar asta se putea manca, in rest era totul lame!)
Am invatat chestii noi si in plus am avut timp sa scriu si proiectul pentru Task&Projects pt Master si sa il si trimit. Asta e bine.
Abia astept sa ajung azi la Madrid, desi va fi o zi lunga de calatorit, cu primul meu zbor la Copenhaga, asa cel putin fac un "review" inainte de holiday.

Tot vizualizez momentul intalnirii cu el, cu dragutul meu, care ma asteapta cuminte si puntual la aeroportul Barajas. Si apoi va fi o lunga saptamana de relax, insa si de studiu, plus un interviu pt un job.
The future sounds good!

2 comentarios:

  1. Muy bonito el nuevo look d la página.
    No olvides que la forma de hacerte con una imagen personal es no cambiarla cada 2 semanas : P
    pup

    ResponderEliminar
  2. Tomaré en consideración tu propuesta..es dificil, ya que a mi me gusta el "cambio de look"...lol
    Pup.

    ResponderEliminar